Uşak Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun 2018-2019 Akademik Yılı mezuniyet töreni Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezi’nde, 29 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer KARAHAN, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mesut Atasever, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Müdür Dr. Öğretim Üyesi Mesut Atasever, mezun öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar dileyerek, Uşak Üniversitesi kimliğini gururla taşımaları gerektiğini söyledi. Dr. Öğretim Üyesi Atasever, mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Yüksekokul birincisi Simge ÇEKMEN konuşmasında.  4 yılda yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’ndan 460 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören öğrencilere diplomaların verilmesinin ardından kep atma ile sona erdi.

29 Nisan 2019