Uşak Üniversitesi, Bankacılık ve Sigortacılık Araştırma ve Uygulama Merkezi, Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü ile Muhasebe ve Finans Topluluğu tarafından 15 Ekim 2019 saat 20.00’de Uşak Üniversitesi Sosyal tesislerinde “Hedef Bankacılık" adlı kokteyl düzenlendi.

Uşak ilinde bulunan 43 Şube Müdürünün davetli olduğu Kokteyl 250 civarında Bankacılık ve Finans öğrencisi ve akademisyenlerin katılımı ile gerçekleşti.

Kokteyl Araştırma ve Uygulama Merkezi Doç.Dr Ercan ÖZEN, UBYO Müdürü Dr Mesut ATASEVER ve Rektör Yardımcısı Metin GÜMÜŞ’ün açılış konuşmaları ile başladı. Etkinlikte Üniversite ile bankalar arasında yapılabilecek işbirliği olanakları tartışıldı. Öğrencilerin bankacılık ve finans alanında başarılı olmaları için gerekli mesleki deneyimler paylaşıldı. Öğrenciler iş yaşamında bankalardan beklentilerini dile getirme fırsatı buldular. Toplantı soru-cevap ile devam etti.

Çalışmanın ilk çıktısı olarak bazı öğrencilerimiz kendilerine yapılan iş tekliflerini değerlendirmeye aldılar. Oldukça verimli geçen etkinlikler sponsor firmaların da desteği ile büyük bir beğeni kazandı.Kokteyl sonunda tüm taraflar, etkinliğin daha sonraki dönemlerde de tekrarlanması konusundaki temennilerini dile getirdiler.

15 Ekim 2019