2018 yılında yapılan XV. Lojistik Vaka Yarışmasına, Yüksekokulumuzun Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümünden; 2. sınıflardan bir, 4. sınıflardan ise iki takımımız katıldı. Üç kategoride yapılan yarışmaya, takımlarımızın hepsi, A Kategorisinde (Okul adında Lojistik yazan Fakülte veya Yüksekokul) katıldılar. Yarışmaya, yaklaşık 45 Üniversite'den 180'e yakın takım katıldı.
       26/04/2018 tarihinde ilan edilen sonuçlara göre; Binnur BİLİCİ , Barış ŞAHİN ve Mustafa TAŞOVA'dan oluşan A26 kodlu ekibimiz, 8 jüri üyesinden (Bridgeport Üniversitesi Prof. Elif Kongar Amerika'dan) kategorilerinde en yüksek puanla, İstanbul Üniversitesini geride bırakarak, 1. olarak finale gitmeye hak kazandılar. Büyük bir başarıya imza atarak, bir çok önemli Üniversiteyi geride bıraktılar. Üniversitemizin ve Yüksekokulumuzun adını duyurdular. Mars Lojistiğin sponsorluğunu yaptığı yarışmanın finali Haziran ayı sonunda İstanbul'da yapılacak olup, finale kalan öğrencilerimiz, İstanbul Üniversitesi ile verilen vaka üzerinden yarışacaklardır. Başarırlarsa,  ödül kazanıp, akabinde iş teklifleri de gelebilecektir.
       Yüksekokul Müdürümüz, Ulusalararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü 4. sınıf öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

27 Nisan 2018