LODER ve  Mars Lojistik'in organize ettiği XV. Üniversitelerarası Vaka Yarışmasının ilk ayağında, Uşak Üniversitesinden Yüksekokulumuz öğrencileri Binnur BİLİCİ, Barış ŞAHİN ve Mustafa TAŞOVA'dan kurulu takımımız, A kategorisinde, 45 Üniversite ve 196 takım arasında 1. olmuştu.

Büyük final ilk iki dereceyi alan takımlar arasında, 03/07/2018 tarihinde G-Rotana Otelinde gerçekleşti. Verilen "İnşaat Lojistiği" vakasını, 4 saat çalışan Uşak Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi takımları, 10 kişilik Jüri önünde sunumlarını yaparak, gelen soruları cevapladılar. Değerlendirme sonucunda, takımımız Jüriden en yüksek puanları alarak, açık ara İstanbul Üniversitesi'nin önünde 1. olup, daha önceki başarılarını tekrarladılar. Takımımız para ödülünü kazandı ve plaketleri LODER Başkanı Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ tarafından verildi.

Yüksekokulumuz öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

04 Temmuz 2018