Uşak Üniversitesi 2017-2018 Akademik Kurul planlaması dahilinde “Genel Öz Değerlendirme” toplantısı gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Kalite Çalışmalarından Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, üniversitede yürütülen kalite çalışmaları ile ilgili bilgi vererek öz değerlendirme toplantılarının periyodik olarak devam edeceğinin altını çizdi.
Konuşmaların ardından toplantı 3 oturum halinde devam etti. Oturumlarda fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının öz değerlendirme raporları sunularak fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan, Prof. Dr. Adem Duru, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, akademik ve idari personel katıldı.

09 Temmuz 2018